A vorbi despre calitatea laptelui, însemnează a vorbi despre proprietățile nutritive, fizico-chimice, igienico-sanitare și organoleptice ale laptelui. Calitatea laptelui și lactatelor rămâne o problemă care, deși extrem de importantă, este minimalizată în practică , atunci când nu s-au identificat mijloacele eficiente care să o rezolve.
- Home
- Academia
- Comunicare
- Sectii Stiintifice
- Secţia de Şiinţă a Solului, Îmbunătăţiri Funciare şi Protecţie a Mediului
- Secţia de Cultura Plantelor de Câmp
- Secţia de Horticultură
- Secţia de Zootehnie
- Secţia de Medicină Veterinară
- Secţia de Industrie Alimentară
- Secţia de Mecanizare
- Secţia de Economie Agrară şi Dezvoltare Rurală
- Secţia de Silvicultură
- Secţia de Şiinţă a Solului, Îmbunătăţiri Funciare şi Protecţie a Mediului
- Fundatia ASAS
- Sesiune ICAR
- Interes public
- Acta agricola
- UMPP
- Contact
- PNS